Orice poveste are un început. Începutul nostru a fost în ziua 22 a lunii Aprilie, la orele 22:22, 2017. Si a început cum ne așteptam cel mai puțin – pe Facebook.

Am făcut pași unul spre celălalt, cu încredere, ca și cum am fi știut că sufletele noastre sunt legate pentru veșnicie.

Am continuat să ne scriem și nu a trecut nici măcar o zi de atunci fără să vorbim. Am început să ne rugăm, în tăcere, unul pentru celălalt și să-L lăsăm pe Dumnezeu să decidă drumul prieteniei noastre.

Photo credits: Be Light

Prietenia noastră s-a transformat într-o iubire ce crește cu fiecare zi care trece și ne rugăm să treacă o veșnicie pentru ca dragostea noastră să devină veșnică.

Vom face o scurtă prezentare a fiecăruia dintre noi, ca să ne cunoașteți mai bine.

Pavel este moldovean de peste Prut, născut și crescut acolo până la vârsta de 14 ani. De la 14 ani a venit în România să o găsească pe Petruța. Haha, glumesc. Dragostea pentru artă l-a dus la liceul de artă din Bacău, și tot aceasta l-a adus în Cluj, la Universitatea de Artă și Design.

Pavel este un om cu exagerat de mult entuziasm și dorință de a încerca lucruri noi. Are energie cât pentru doi și se dedică întru totul lucrurilor care îl pasionează. Iubește biciclitul, mâncărurile ciudate și evident, fotografia. Are o pasiune pentru lemn și lucruri vechi. A strâns atât de multe, încât am putea deschide un anticariat.

Este, de asemenea, un foarte talentat grafician, dar momentan a prioritizat fotografia și la grafică visează să se întoarcă într-o zi, când va sta pe terasa casei de la țară cu priveliște spre munți și va avea suficient timp și inspirație pentru a se apuca de desenat.

Dacă ar trebui să îl caracterizez pe Pavel în 3 cuvinte, acestea ar fi: sinceritate, perfecționism și altruism.

Despre Petruța scriu tot eu, Petruța. Sunt momârlancă din Jieț, Valea Jiului. Crescută până la 18 ani cu aer de Parâng, mi-a fost foarte greu să mă hrănesc cu altceva. Dar mi-am luat inima în dinți, cu niște aer de munte la pachet și am venit să gust și din viața unui oraș mare. Am ales Clujul, pentru oamenii care îl locuiesc și pentru dealurile și munții care îl înconjoară.

M-am specializat în ale educației, din dragoste de copii și dorință de a-i ajuta pe cei în nevoie. Am lucrat toată viața cu pișcoței energici și creativi, până să dau de gustul fotografiei.

Sunt o naturaholică (nu știu dacă există acest cuvânt, dar asta mă descrie cel mai bine). În natură îmi găsesc pacea, liniștea și inspirația. Munții mi-s a doua casă. Iubesc caii, mirosul pământului din pădure și toamna.

Dacă ar fi să mă descriu în 3 cuvinte, acestea ar fi: Simplitate, curiozitate și copilărie.

Iphone photo

Împreună suntem Pavel & Petruța, doi oameni, dar o singură ființă.

Iubim viața, mai ales cea trăită împreună. Prețuim prietenia, sinceritatea și bunul simț.

Dragostea ne inspiră și tot ea ne face mai buni. Dragostea e cel mai frumos lucru pe care l-a pus Dumnezeu în om. De aceea, noi credem că avem cea mai frumoasă meserie din lume: POVESTIM DRAGOSTEA PRIN FOTOGRAFII.

Ne dorim o viață trăită în simplitate, la o casă aproape de păduri și munți. Auzim în vis râsetele copilașilor noștri care vor zburda prin iarba verde și vor sări cu tălpile goale în apa de ploaie. Visăm până realitatea va fi un vis.

Sperăm că poveștile noastre vor aduce bucurie în viața voastră și vor reuși să pătrundă dincolo de acest ecran care ne desparte.

Cu drag am scris. Vă mulțumim că ați avut răbdare să ne cunoașteți,

Pavel & Petruța

SHARE